Een unieke training voor leerkrachten

In je Kracht voor de Klas

Er zijn van die dagen dat de kinderen in de klas slecht luisteren, het ene na het andere incident plaatsvindt en alles moeizamer verloopt dan anders. Zit je goed in je vel, dan draai je jouw groep waarschijnlijk zonder al te veel moeite. Maar soms lukt het simpelweg minder goed. Aan je competenties ligt het zeer waarschijnlijk niet en zeker niet aan je goede wil. Maar waaraan dan wel?

De training ‘In je Kracht voor de Klas’, is opgezet vanuit de gedachte dat inzicht van je binnenwereld leidt tot harmonie in de buitenwereld.

Doel van deze training:

  • Contact vanuit verbinding;
  • Bewustwording van ieders (kern)kwaliteiten;
  • Bewustwording van de systeemdynamiek in de groep;
  • Oordeelvrij waarnemen en handelen.

We nemen leerkrachten en begeleiders mee op het pad van de onbewuste dynamiek die zich in ieder mens afspeelt en een sterke beweegreden vormt voor ons doen en laten. Menselijk handelen wordt voor een belangrijk deel gestuurd door onbewuste factoren. Zo ontwikkelen we vaste reactiepatronen waardoor alternatieve wegen en mogelijkheden vaak worden afgesloten. Het doel van de training is om deze patronen bij jezelf te ontdekken, te doorbreken en jou als leerkracht met nieuwe mogelijkheden te inspireren.

Wanneer je je bewust wordt van dit fenomeen kun je nóg meer vanuit persoonlijke kwaliteiten werken. Dit heeft als effect, een meer ontspannen sociaal en pedagogisch klimaat in je klas met alle bijwerkingen van dien.

Data training: in overleg
Locatie: Culemborg

Nieuwsgierig geworden naar deze unieke training? Vraag de folder aan ‘In je Kracht voor de Klas’ via het contactformulier.

Of kom ter oriëntatie naar een lezing om te beoordelen of onze training ook iets is voor jou.

Vragen? Stuur een mail via het contactformulier o.v.v. je naam, telefoon, met welke leeftijdsgroep en in welke functie je werkt. Of bel rechtstreeks naar 06-112 920 69.

De training is tevens geschikt voor begeleiders van groepen kinderen van KDV of BSO.

‘Onderwijs vanuit het Hart’ is een training van Joke Andringa en Ron Wiebolt.


Abonneer nu op de nieuwsbrief