Ouderworkshop ‘(her)verbinden met je kind’

Meer harmonie in jouw gezin

Effectief en ontspannen contact met je kind waarbij écht wordt geluisterd, gegeten, geslapen…hoe fijn zou dat zijn! Ben jij het ook zat om steeds te herhalen wat je wel of niet wilt? Of verlang je naar meer harmonie tussen de kinderen onderling?

Veel frustratie, onmacht, woede en verdriet tussen jou en/of je kinderen kan voorkomen worden. Via bewustwording van de werkelijke oorzaak achter het ongewenste gedrag van je kind. Door met een andere blik te gaan kijken naar kinderen en hun soms complexe gedrag, blijken oplossingen vaak dichterbij dan gedacht.

In deze interactieve workshop vertel ik over kindertaal versus grote-mensentaal. We doen opstel-oefeningen voor meer systemisch bewustzijn en een inlevingsoefening voor meer inzicht in de (vaak onbewuste) dynamiek tussen jou en je kind.

Mijn wens voor jou als (groot)ouder is dat jij  hierna met meer vertrouwen en bewustzijn kunt Zijn in jouw waardevolle taak als opvoeder/begeleider. En ook dat je hierna liever vol overgave de mist in durft te gaan, dan ingehouden en uit contact!

Kortom, we gaan het hebben over:  

  1. effectief communiceren met kinderen;
  2. je kind als spiegel;
  3. goede redenen achter ongewenst gedrag;
  4. systemisch kijken naar je gezin.

Interesse in deze workshop? Geef je nu alvast op via het contactformulier en vermeld hierbij je naam/namen, leeftijd van jullie kind(eren) en je contactgegevens. Of bel me op 06-11.292.069

Datum: vrijdag 14 oktober 2022
Tijd: 9.00 – 13.00 uur, inloop v.a. 8.45 uur
Locatie: Zandstraat 19 te Culemborg
Kosten p.p.€ 40,- inclusief
Minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers

Kun je niet wachten? Informeer dan eens naar de individuele ouderbegeleiding.

Ik zie uit naar je bericht én naar je komst!
Warme groet, Joke


Abonneer nu op de nieuwsbrief