Ouderschap leuk(er) en makkelijker maken

Delen is vermenigvuldigen

Het is fijn te weten dat ik niet de enige ben die hiermee worstelt

Ervaar de kracht in het delen van de uitdagingen in ouderschap.
Zonder oordeel kijken naar jezelf en de ander om jouw unieke oplossingen te ontdekken.

Wanneer?

Ouderworkshop

Stap in bij een ouderworkshop wanneer je op een positieve en liefdevolle manier met je kinderen wilt omgaan, ook op die momenten dat je ze liefst achter het behang wilt plakken. Kom als je tenminste niet meer in de valkuil wilt stappen van eindeloos herhalen, vruchteloos roepen of machteloos toezien. Ga in je kracht staan en ontdek wat je werkelijk wilt voor en van je kinderen en hoe jij dat als ouder via jouw unieke weg kunt bereiken.

Voor élke opvoeder

Niet alleen ouders, maar ook andere (professionele) opvoeders hebben baat bij deze workshop. Een oma hierover: “Alleen al het besef dat elk kind goede redenen heeft om te doen wat het doet, heeft me geholpen op een andere manier naar mijn kleinkind te kijken. Hierdoor stond ik open voor wat hij ons nou eigenlijk wilde vertellen met zijn recalcitrante gedrag. Door anders te reageren dan anders, stopte het heel snel en kreeg ik weer contact met hem.”

Je bent niet de enige

Ontdek dat anderen met soortgelijke problemen worstelen; we zijn niet voor niets met zovelen, laten we dan ook gebruik maken van elkaars kennis en kunde en steun ontlenen aan elkaar. Elkaar insluiten in plaats van buitensluiten, daar wordt iedereen beter van.

ouders-ouderworkshops

Wanneer resultaat

Ervaringen uitwisselen en insluiten

Een ouderworkshop beslaat één dagdeel en kost € 75,-
De inzichten en handvatten uit deze workshop geven ouders doorgaans voldoende tools om thuis succesvol toe te passen.
Wil je graag wat dieper ingaan op jouw/jullie specifieke situatie? Meer informatie, klik op ouderbegeleiding.