Zoek je hulp?

Hulp voor ouders

Geef jezelf en je kind de kans te vallen en weer op te staan.

Wat wil je bereiken?

Als ouder wil je dat je kind zich lekker voelt, fit is en in zijn/haar kracht staat. Je ziet graag dat je kind de uitdagingen van het leven nieuwsgierig en energiek aangaat. Je wilt dat het leuke vrienden heeft en met plezier naar school gaat. En natuurlijk dat je kind leuke en minder leuke gebeurtenissen en gevoelens met jou deelt zodat jullie het er samen over kunnen hebben en je hem/haar beter kunt helpen indien nodig.

In verbinding

Een voorwaarde voor goed wederzijds contact is een goede hechting. Deze verbinding ontstaat bij een positief wederkerig contact tussen ouder en kind. Door uiteenlopende omstandigheden staat deze verbinding soms onder druk. Een kind reageert hierop met opvallend en soms moeizaam te hanteren gedrag. Via Integratieve Kindertherapie en/of ouder-kindsessies ontrafelen we samen wat er speelt en komt herstel op gang.

Wat vinden anderen?

Wij schakelden Joke in vanwege het uitdagende gedrag van onze dochter (9) waardoor strijd, frustratie en verwijdering ontstonden. Zij nam dit gedrag zorgvuldig onder de loep én onze rol en reactie als ouders. De situatie verbeterde in enkele maanden zienderogen. Joke weet snel haar vinger op de zere plek te leggen en is een zeer deskundige therapeute. Indien nodig, meld ik ons zo weer aan.
– van een moeder
Onze dochter zat niet goed in haar vel, ging ieder sociaal contact uit de weg en wist niet goed om te gaan met haar emoties. Bij Joke leerde ze woorden geven aan haar gevoel en vertrouwen te krijgen in haar eigen kracht. Nu is zij veel beter in balans, durft nieuwe uitdagingen aan en deelt haar boosheid en verdriet met ons, waardoor wij haar beter kunnen helpen. Voorts ervoeren wij de intensieve ouderbegeleiding als heel prettig.
– van een ouderpaar
Wij meldden onze dochter bij Joke aan omdat zij last had van angst. Zij was bijvoorbeeld erg bang van haar leerkracht en sliep daardoor slecht. Ze vond het heel fijn bij Joke, die haar op een speelse manier hielp om beter met haar angsten om te gaan. Na zes kindsessies en ouderbegeleiding kan ons kind weer zijn wie ze is.
– van een moeder

Bel mij…

wanneer je kind al wat langer niet lekker in zijn/haar vel zit.
als er veel ruzie of andere problemen spelen binnen jullie gezin.
wanneer er buitenshuis of op school problemen zijn

De toekomst bepaal jij

Wijsheid komt niet altijd met de jaren; luister ook naar wat jouw kind te vertellen heeft!’