Lezing voor leerkrachten ‘In je Kracht voor de Klas’

Lesgeven en werken met kinderen is leuk en tegelijkertijd een complexe uitdaging. Als leerkracht heb je te maken met kinderen die om allerlei redenen extra aandacht nodig hebben. Sommigen zijn erg druk in de klas of hebben leerproblemen. Soms wordt er gepest en is de sfeer in de klas om te snijden. Deze omstandigheden, een hoge werkdruk en veeleisende ouders zijn een gevaarlijke mix om uitgeput te raken. Vandaar deze lezing, om licht te schijnen op een vernieuwende en effectieve aanpak die kan leiden tot een meer ontspannen en prettig leer- en werkklimaat.

Ron Wiebolt (Kindertolk en Klassiek Homeopaat) en Joke Andringa (Integratieve Kindertherapeut/systemisch ouderbegeleider) nodigen jou uit voor deze lezing. We horen graag wat er speelt in jouw klas of groep en bovendien naar wat jij ermee kunt. Daarnaast introduceren wij onze ideeën en inzichten om dat wat er werkelijk speelt bij ‘jouw’ kinderen op een unieke manier aan te pakken.

We ontwikkelden de training ‘In je Kracht voor de Klas’. Een training voor leerkrachten die je laat zien hoe je daadwerkelijk vanuit jouw kwaliteiten kunt werken en de dagelijkse uitdagingen vanuit jouw innerlijke kracht aan kunt gaan. Hierbij laten we ons leiden door systeemdynamiek en de methode PresentChild®, waarop de training eveneens is gebaseerd.

Samen ontdekken wat er werkelijk speelt en hoe dit effectief aan te pakken. Immers, wanneer jij door nieuwe ideeën geïnspireerd voor de klas staat, werkt dat door op de individuele leerling én de groep als geheel.
Dus, verlang je ook naar meer rust en plezier in jouw groep én jezelf? Of heb je een vraag? Stuur dan een mail naar info@praktijkfitis.nl onder vermelding van je naam, telefoonnummer en waar en met welke leeftijdsgroep je werkt

Datum lezing : nader te bepalen
Locatie : Centrum MENSENKIND, Godfried Bomansstraat 2, 4103 WR Culemborg

We kijken uit naar je komst!
Warme groet, Joke en Ron


Abonneer nu op de nieuwsbrief