Zoek je hulp?

Hulp voor kinderen

Elk kind heeft goede redenen om te doen wat het doet, ook jij!

Wat wil je zelf?

Wil jij je lekkerder voelen in je lijf, fit zijn en in je kracht staan?
Wil je graag meer durven of meer vrienden maken?
Wil je meer plezier in school en merken dat je er ook bij hoort?
Wil je met iemand praten over een niet leuk geheim?
Of twijfel je misschien aan de liefde van je ouders en wil je thuis meer rust of gezelligheid? Dan is Integratieve Kindertherapie iets voor jou. Niet alleen praten, maar vooral ook doen!

Bij_Fitis_kieS_je_zelf

Contact

Heb je een vraag of zit je ergens mee? Schrijf me dan via infoadpraktijkfitis.nl. Of stuur me een sms of app. En, als het kan, vraag je ouders dan om hulp. Want, samen bereik je meer.

smily_yellow

Kindertaal en grote-mensentaal

Soms gaan dingen anders dan je zou willen. Misschien is dat bij jou al heel lang zo, of pas sinds een vervelende gebeurtenis. Je probeert van alles om dat duidelijk te maken, maar veel volwassenen om je heen begrijpen je niet echt. En soms begrijp je er zelf eigenlijk ook niks van. Hierdoor kun je je knap machteloos voelen.
Handig als iemand vertaalt wat jij en die anderen nou eigenlijk precies bedoelen. Ik help jullie daarbij.

Happy

Bel mij…

wanneer je kind al wat langer niet lekker in zijn/haar vel zit.
als er veel ruzie of andere problemen spelen binnen jullie gezin.
wanneer er buitenshuis of op school problemen zijn

De toekomst bepaal jij

Wijsheid komt niet altijd met de jaren; luister ook naar wat jouw kind te vertellen heeft!’

Wat vinden anderen?

Wij schakelden Joke in vanwege het uitdagende gedrag van onze dochter (9) waardoor strijd, frustratie en verwijdering ontstonden. Zij nam dit gedrag zorgvuldig onder de loep én onze rol en reactie als ouders. De situatie verbeterde in enkele maanden zienderogen. Joke weet snel haar vinger op de zere plek te leggen en is een zeer deskundige therapeute. Indien nodig, meld ik ons zo weer aan.
– van een moeder
Onze dochter zat niet goed in haar vel, ging ieder sociaal contact uit de weg en wist niet goed om te gaan met haar emoties. Bij Joke leerde ze woorden geven aan haar gevoel en vertrouwen te krijgen in haar eigen kracht. Nu is zij veel beter in balans, durft nieuwe uitdagingen aan en deelt haar boosheid en verdriet met ons, waardoor wij haar beter kunnen helpen. Voorts ervoeren wij de intensieve ouderbegeleiding als heel prettig.
– van een ouderpaar
Wij meldden onze dochter bij Joke aan omdat zij last had van angst. Zij was bijvoorbeeld erg bang van haar leerkracht en sliep daardoor slecht. Ze vond het heel fijn bij Joke, die haar op een speelse manier hielp om beter met haar angsten om te gaan. Na zes kindsessies en ouderbegeleiding kan ons kind weer zijn wie ze is.
– van een moeder