Fitis vliegt naar je toe

Ruimte maken voor iets nieuws en een andere weg inslaan gaat gepaard met onvermijdelijk afscheid. Zo sloot ik de deur naar Centrum Mensenkind per 1 augustus 2019. Vanaf dat moment vliegt Fitis uit om haar diensten aan jouw kind en gezin aan huis en/of op locatie te kunnen aanbieden.

Ik nodig je van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking. Bel me gerust voor een afspraak via 06-112.920.69

Graag tot horens en ziens!

Hartelijke groet, Joke


Abonneer nu op de nieuwsbriefOver Joke Andringa

In juli 1966 werd ik als jongste van 4 geboren in Overberg. Het hulpverlenersvak zit me in het bloed. En hoewel ik me had voorgenomen dat niet te gaan doen, gebeurde het onvermijdelijke toch. Mijn ouders stimuleerden mij altijd te gaan voor wat ik zelf wilde. Het duurde even voor ik dat wist. Na de opleiding tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener in 2002, leidde mijn verlangen om nog meer te kunnen betekenen voor ouders en kinderen mij naar het vak van de integratieve therapie. In 2010 studeerde ik af aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. De nodige ervaring en life events vormden mij naar de therapeut die ik nu ben. We zijn allemaal leerlingen en leraren voor elkaar en zo leer ik nog dagelijks van iedereen waarmee ik in contact kom, klein en groot. En natuurlijk via de nodige bijscholing en literatuur. Systeemdynamiek en opstellingenwerk intrigeren mij en ik zie kinderen dan ook niet los van hun familie. Dat maakt mijn begeleiding intensief maar ook effectief. Via tafelopstellingen wordt zichtbaar en bewust wat jou al die tijd dreef in jouw handelen. Verandering begint écht bij jezelf.