Fitis uitgevlogen

Ruimte maken voor jezelf en een andere weg inslaan om je eigen pad te kunnen gaan, gaat vaak gepaard met een onvermijdelijk afscheid. Zo ook voor mijzelf als voor mijn Praktijk Fitis. Per 1 oktober 2019 sloot ik de deur naar Centrum Mensenkind achter mij en ben ik uitgevlogen. Even wennen, deze herwonnen vrijheid, maar het voelt goed!

De keuze om mijn diensten voortaan aan huis aan te bieden lag voor de hand. Zo kom ik ouders tegemoet die toch al weinig tijd hebben, lastig oppas kunnen vinden of hun energie moeten sparen. En kinderen die therapie erg spannend vinden, ervaren meer rust in de vertrouwde omgeving van hun eigen huis. Dat maakt de drempel naar therapie minder hoog.

Ik nodig je van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking.
Bel 06-112.920.69 of stuur me een berichtje via de contactpagina.

Graag tot ziens! 
Joke


Abonneer nu op de nieuwsbriefOver Joke Andringa

21 Juli 1966 werd ik als jongste van 4 geboren in Overberg. Het hulpverlenersvak zit me in het bloed en is met de paplepel ingegoten. Mijn ouders stimuleerden mij altijd te gaan voor wat ik zelf wilde. Het duurde overigens wel even voor ik dat wist. Na de opleiding tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener in 2002, leidde mijn verlangen om veel meer te kunnen betekenen voor ouders en kinderen mij naar het vak van de Integratieve Kindertherapie. In 2010 studeerde ik af aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. De nodige ervaring en life events vormden mij naar de therapeut die ik nu ben. We zijn allemaal leerlingen en leraren voor elkaar en zo leer ik nog dagelijks van iedereen waarmee ik in contact kom, klein en groot. En natuurlijk via de nodige bijscholing en literatuur. Systeemdynamiek en opstellingenwerk intrigeren mij en ik zie kinderen dan ook niet los van hun familie. Dat maakt mijn begeleiding intensief maar doorgaans ook effectief. Via familieopstellingen wordt zichtbaar en bewust wat jou al die tijd dreef in jouw handelen. Verandering begint namelijk écht bij jezelf.